Wat kan TTS voor u betekenen?

TTS rolt turnkey  transmissie netwerken uit op CWDM en DWDM in Nederland en Europa.
Wij voeren een site survey uit inclusief een site survey rapport met een omschrijving van de daadwerkelijke installatie om onvoorziene problemen tijdens de uitrol te voorkomen. Oplevering van de netwerken is inclusief een BER-test op 10 G ethernet of 100 G ethernet van 24-uur of langer.

Tijdens de site preparation plaatsten wij de kasten, stroomvoorziening, patchvezels en de transmissie apparatuur. Tevens verzorgen wij de commissioning van deze apparatuur. Onze gecertificeerde engineers werken met speciale gereedschappen en meetapparatuur (zoals een digitale fiberscope) zodat de glasvezelkoppelingen 100% schoon zijn.

Voorbeeld van een DWDM link

Een team van projectmanagers met jarenlange ervaring begeleiden de projecten en verzorgen de communicatie naar de opdrachtgever.

Wij voeren alle voorkomende transmissie gerelateerde werkzaamheden uit, o.a. installatie van kasten en apparatuur, glasvezelgoten, aarding,  48V DC, 230 AC, Optical Distrubution Frames en patchingen.

Onze engineers hebben ruime ervaring met de migratie van verschillende soorten apparatuur en netwerken in de service windows uren.

Ons quality team voert inspecties uit bij klanten waar derde partijen apparatuur hebben geïnstalleerd. Doel: controle of de installaties voldoen aan de vereiste kwaliteit en zijn geïnstalleerd volgens de specificaties van de opdrachtgever.

Installaties/configuraties  van CPE’s  (Customer Premise Equipment) via DSL of glasvezel, inclusief het testen van deze verbindingen op diverse bit snelheden en het onder beheer laten nemen door het desbetreffende NOC ( Network Operations Center).

Wij hebben onze eigen speciale ESD pre-stage ruimte inclusief 48 Volt DC voorziening. Hier stellen wij apparatuur samen en voeren testen uit.

RTL-Z

Onlangs kwam RTL-Z langs om beelden op te nemen voor het programma ‘Nederland maakt het’. Dit is een informatief programma waarin wordt uitgelegd wat bedrijven doen om succesvol te blijven. Ons werd gevraagd om meer uit te leggen over het speciale werk wat wij verrichten.

Afbeelding 2 (gele kabels met hand) 1100 pixels
This site is registered on wpml.org as a development site.